+ 86 18851210802

kaikki kategoriat

Kestävyys

Sinä olet täällä : Koti / Kestävyys

Kestävyys ja sosiaalinen vastuu

kestävyys

China Plastics Machinery Industry Associationin varapuheenjohtajana Jwell Group ymmärtää syvästi, että ympäristön ja markkinoiden kestävyys ei ole vain asenne, vaan myös tärkeä osa liiketoimintaamme.

bitti

Saavuttaakseen ympäristön kestävyyden, sosiaalisen arvonluonnin ja oman yritysarvon kestävän kasvattamisen samaan aikaan Jwell Group parantaa jatkuvasti koko teollisuusketjun kehitystä muovipellettien rakeistuskoneista eri tuotteiden ekstruusiokoneiden valmistukseen, kuten esim. muovilevyt, putket, profiilien suulakepuristuslaitteet, puhallusmuovauslaitteet, kemiallisten kuitujen kehruulaitteet, muovinkierrätyslaitteiden valmistukseen, Jwell Group tarjoaa yhden luukun muoviteollisuuden laitteita, ja Jwell Group antaa seuraavat panokset sidosryhmille:


Globaalille ympäristölle
Jwell Group vähentää turhaa liiketoimintaa, optimoi koko toimitusketjujärjestelmän hallinnan, vahvistaa ympäristönsuojelun konseptin julkisuutta ja toteutusta kaikissa yhteyksissä, vähentää ympäristövaikutuksia ja edistää ympäristönsuojelua.

Globaalille asiakkaille
Jwell Group tarjoaa korkealaatuisia tuotteita, ensiluokkaista palvelua, oikea-aikaista ja tehokasta viestintää maailmanlaajuisten asiakkaiden kanssa, auttaa asiakkaita ratkaisemaan ongelmia ja myötävaikuttaa globaalin talouden kestävään kehitykseen.

Meidän kansallemme
Jwell Group tarjoaa turvallisen, terveellisen ja avoimen työympäristön kaikille työntekijöille, kunnioittaa jokaista työntekijää ja hänen perhettään, tarjoaa monipuolista ammatillista koulutusta ja huolehtii kaikkien työntekijöiden elinoloista.

Kumppaneillemme
Jwell Group ylläpitää reilua ja oikeudenmukaista kaupankäyntiä kaikkia kumppaneita kohtaan, eliminoi kaikki mahdolliset korruption lähteet ja edistää yhdessä koko osuus- ja yhteisötalouden teknologista kehitystä.


Sosiaalinen vastuu

Jwell Group huolehtii alikehittyneen alueen lasten koulutuksesta ja lähettää lapsille joka vuosi paperitarvikkeita välittääkseen rakkautta.


määrittelemätön

Vuosien varrella Jwell Group on tehnyt yhteistyötä yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa perustaakseen "Jwell Class", joka on sitoutunut teollisuuden ja koulutuksen integrointiin. Osaamiskoulutuksen tavoitteissa pyritään lisäämään sovelluslähtöistä osaamista, joka soveltuu teollisuuteen todellisten kehitystarpeiden mukaan.

kuva-4

kuva-5